ioana scrie:Dar daca eu nu anunt administratorul de faptul ca ar trebui sa mai bage o persoana la intretinere pentru ca a stat mai mult de 15 zile, cum se procedeaza?
Poate administratorul sa o adauge fara sa ma instiinteze?
Ioana
CERERE DE SCOATERE / INTRODUCERE
LA PLATA COTELOR DE INTRETINERE
Data: ……. / …… / ……………
Subsemnatul ( Nume / Prenume ) …………………………….……………………….
in caliate de proprietar / reprezentant al Apartamentului Nr.………, dau urmatoarea
declaratie pe propria raspundere:
1. Solicit scoaterea / introducerea la plata cotelor de intretinere fata de Asociatie a unui
numar de ……….. persoane, pentru luna ……………………………… (luna anterioara
cererii) deoarece au lipsit / locuit mai mult de 16 zile in luna calendaristica mentionata.
2. Dau aceasta declaratie pentru a fi folosita la calculul contributiei de intretinere ce-mi
revine in cadrul Asociatiei de Proprietari ………………………………………………….
Semnatura solicitant: ……………………………………..
Vecini
in caliate de proprietar / reprezentant al Apartamentului Nr.………, in calitate de Vecin de
bloc cu Proprietarul, confirm si semnez pe propria raspundere, lipsa / sederea pe o perioada
mai mare de 16 zile a unui numar de ………. Persoane din Apartamentul Nr. ………
Dau aceasta declaratie pentru a fi folosita la calculul contributiei de intretinere ce
revine solicitantului in cadrul Asociatiei de Proprietari ………………………………………..
Semnatura vecin 1: …………………………...
in caliate de proprietar / reprezentant al Apartamentului Nr.………, in calitate de Vecin de
bloc cu Proprietarul, confirm si semnez pe propria raspundere, lipsa / sederea pe o perioada
mai mare de 16 zile a unui numar de ………. Persoane din Apartamentul Nr. ………
Dau aceasta declaratie pentru a fi folosita la calculul contributiei de intretinere ce
revine solicitantului in cadrul Asociatiei de Proprietari ………………………………………..
Semnatura vecin 2: …………………………...
Presedinte Administrator Membrii Comitet
P.S asa cum va grabiti sa scoate de la intretinere o persoana,atunci cand este plecata din localitate,nu vi se pare corect tot asa sa procedati si invers?,mai sus am postat un tipizat de cerere de la fapr